Κατασκευή & διαχείριση ιστοσελίδας

…απευθείας από το ξενοδοχειακό λογισμικό, σε πολλές γλώσσες, με  προκατασκευασμένα templates και low budget.

Πλεονεκτήματα & οφέλη

Το περιβάλλον του ξενοδοχειακού λογισμικού επιτρέπει την γρήγορη κατασκευή μιας δυναμικής ιστοσελίδας με responsive design δηλ. και για τις συσκευές κινητών χωρίς γνώσεις προγραμματισμού. Η διαχείριση του περιεχομένου γίνεται απευθείας μέσα από το περιβάλλον του ξενοδοχειακού λογισμικού. Έτσι δεν χρειάζεται να εγκαταλείπετε το λογισμικό για να ενημερώσετε τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας σας.

Τί προσφέρουμε:
Εάν το επιθυμείτε φτιάχνουμε την ιστοσελίδα σας σε 3 γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά και γερμανικά). Την μηχανή κρατήσεων την ενσωματώνουμε στο εικαστικό template. Επίσης διαμορφώνουμε προσφορές για την προώθηση σε αγορές προέλευσης επισκεπτών. Κάντε κλικ εδώ και δείτε ένα βίντεο.

Για διαχειριστές πολλαπλών διευθύνσεων προσφέρουμε και την δυνατότητα να έχουν μία multiple property ιστοσελίδα, έτσι ώστε οι πελάτες τους να μπορούν να κλείνουν διαφορετικά καταλύματα σε διαφορετικές τοποθεσίες με διαφορετικούς τιμοκαταλόγους μέσω της μηχανής κρατήσεων του ξενοδοχειακού λογισμικού.

 

Έτοιμα εικαστικά templates

Διευκολύνουν την κατασκευή της ιστοσελίδας με πανεύκολο τρόπο. Η διαχείριση περιεχομένων (φωτογραφίες, κείμενα κλπ.) είναι παιχνιδάκι και με άμεση εμφάνιση στον ιστότοπό σας. 

Δημιουργία ειδικών προσφορών & Extras

Μέσα από το pms διαμορφώνετε προσφορές σε διάφορες γλώσσες και με διαφορετικά πακέτα ανά χώρα.

Ενσωμάτωση χρήσιμων widgets για ανεύρεση αεροπορικών εισιτηρίων, google map, blogs, videos κλπ.

Έτοιμα εργαλεία εμπλουτίζουν τις δυνατότητες σημαντικών πληροφοριών για την απευθείας κράτηση μέσα από την ιστοσελίδα.

Ενσωματωμένο SEO στην Google

Τόσο για τα μενού, όσο και για τα κείμενα μπορείτε να κωδικοποιήσετε τον αλγόριθμο της μηχανής αναζήτησης της Google.

Δείτε μερικές από τις ιστοσελίδες πελατών μας ανά μοντέλο επιχείρησης

Οι ιστοσελίδες με τα εικαστικά templates απευθείας μέσα από το ξενοδοχειακό λογισμικό είναι ως επί το πλείστον κατάλληλες για μικρές μονάδες, και για όσους επιθυμούν να έχουν μία ιστοσελίδα με πολύ χαμηλό κόστος, κάνοντας την διαχείριση από το ίδιο περιβάλλον του λογισμικού. Στις παρακάτω εικόνες μπορείτε να κάνετε κλικ και να επισκεφθείτε κάποιες από τις ιστοσελίδες που κατασκευάστηκαν για πελάτες μας.