οικονομικο κοστοσ κατασκευησ με μοντερνο εικαστικο & προβολη

All-in-One
ιστοσελιδα για περισσοτερες κρατησεισ 

Κατασκευάζουμε δυναμικές ιστοσελίδες για όλες τις κινητές συσκευές είτε μέσα στο περιβάλλον του λογισμικού PMS ή μέσω της εφαρμογής WordPress.

Όλες οι ιστοσελίδες σχεδιάζονται λαμβάνοντας υπόψιν τις τάσεις των αγορών και της τεχνολογίας κατασκευής ιστοσελίδων. Η εξειδικευμένη ομάδα μας φροντίζει ώστε η ιστοσελίδα σας να έχει μεγάλη αναγνωρισιμότητα και αύξηση των απευθείας κρατήσεων.

Πλεονεκτηματα ALL-IN-ONE ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Με την προηγμένη τεχνολογία all-in-one μπορείτε να κάνετε την διαχείριση περιεχομένου της ιστοσελίδας απευθείας μέσα από το λογισμικό PMS ή εάν διαλέξετε την κατασκευή μέσω WordPress να ενσωματώσουμε στο περιβάλλον αυτό την μηχανή κρατήσεων. 

Κατασκευή και διαχείριση στο PMS

Απευθείας στο περιβάλλον του λογισμικού PMS προσφέρουμε την δυνατότητα εύκολης κατασκευής και διαχείρισης των περιεχομένων της ιστοσελίδας σας. Με την υποστήριξη πολλών έτοιμων  εργαλείων έχετε απεριόριστες δυνατότητες στην διαμόρφωση της παρουσίασης. Τα εικαστικά templates είναι ετοιμοπαράδοτα ανάλογα ποιό στύλ σας αρέσει.

Κατασκευή και διαχείριση στο WordPress

Για μία μεγαλύτερη ποικιλία εικαστικών templates και εργαλείων (Plugins) κατασκευάζουμε δυναμικές ιστοσελίδες με σκοπό όχι μόνο να προβληθείτε στην ελληνική και τις διεθνείς αγορές με τον καλύετερο δυνατό τρόπο, ώστε να προσελκύσετε πελατειακά δυναμικά – και από χώρες που ίσως μέχρι τώρα δεν είχατε αναπτύξει.

Πολύγλωσσες ιστοσελίδες

Τις ιστοσελίδες τις κατασκευάζουμε τουλάχιστον σε 3 γλώσσες δηλ. ελληνικά, γερμανικά και αγγλικά. Τα γερμανικά κείμενα δεν είναι απλά κάποιες μεταφράσεις, αλλά συντάσσονται με σεβασμό στην νοοτροπία των γερμανόφωνων λαών. Έτσι προσελκύετε τους καταναλωτές στη δική τους γλώσσα, κάτι που αυξάνει την εμπιστοσύνη και τον όγκο των κρατήσεων.

Διαδραστική χαρτογράφηση με google map

Ενσωματώνουμε τον χάρτη της google και εάν το επιθυμείτε με επιπρόσθετες πληροφορίες γύρω από το κατάλυμά σας ή και της περιοχής. Επίσης ενεργοποιούμε και μία διαδραστική εφαρομγή για την διαδρομή προς το ξενοδοχείο ή ακίνητό σας με το αυτοκίνητο ή άλλο μεταφορικό μέσο.

Ενσωμάτωση widgets για κράτηση αεροπορικών εισιτηρίων

Προκειμένου να βοηθήσουμε τους επισκέπτες σας να αναζητήσουν και να βρούν τα αεροπορικά τους εισιτήρια, ενσωματώνουμε την διαδραστική εφαρμογή της  skyscanner, με την οποία μπορούν να κλείσουν τα αεροπορικά τους εισιτήρια.

Ενσωμάτωση της μηχανής κρατήσεων

Όλες οι ιστοσελίδες παραδίδονται με την μηχανή κρατήσεων που προγραμματίζουμε μέσα από το λογισμικό PMS, έτσι ώστε να μπορούν οι επισκέπτες σας να κάνουν απευθείας την κράτηση στην ιστοσελίδα σας είτε μέσω του κινητού τους, του tablet ή του υπολογιστή τους.

Προώθηση με προσφορές

Φτιάχνουμε απεριόριστες προσφορές στο λογισμικό και τις προωθούμε μέσω google, μέσω newsletter σε δικά μας πελατολόγια, και σε ταξιδιωτικούς πράκτορες κυρίως στην γερμανόφωνη αγορά (Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία).

SEO στην μηχανή αναζήτησης google

Με πανέξυπνη βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης ανά γλώσσα, βελτιώνουμε την κατάταξή σας στην Google και σε άλλες μηχανές αναζήτησης. Στην περίπτωση κατασκευής με WordPress ενσωματώνουμε έναντι ενός μικρού κόστους ένα αποτελεσματικό εργαλείο SEO.

Δωρεάν ενσωμάτωση messenger

Για να επιταχύνετε την επικοινωνία με τους δυνητικούς πελάτες σας, σας προσφέρουμε την δυνατότητα εγκατάστασης ενός messenger μέσα στο περιβάλλον της ιστοσελίδας. Με αυτόν τον τρόπο απαντάτε άμεσα στους ενδιαφερόμενους πελάτες και δεν καθυστερείτε την επικοινωνία. 

Δείτε μερικές από τις ιστοσελίδες πελατών μας ανά μοντέλο επιχείρησης

Οι ιστοσελίδες με τα εικαστικά templates απευθείας μέσα από το ξενοδοχειακό λογισμικό είναι ως επί το πλείστον κατάλληλες για μικρές μονάδες, και για όσους επιθυμούν να έχουν μία ιστοσελίδα με πολύ χαμηλό κόστος, κάνοντας την διαχείριση από το ίδιο περιβάλλον του λογισμικού. Στις παρακάτω εικόνες μπορείτε να κάνετε κλικ και να επισκεφθείτε κάποιες από τις ιστοσελίδες που κατασκευάστηκαν για πελάτες μας.