Μηχανή κρατήσεων

Για απευθείας κρατήσεις μέα από την ιστοσελίδα, google, trivago, tripadvisor, σε μορφή widget, σαν λινκ για μενού δωματίων, σαν multi-property για πολλαπλές διευθύνσεις, με ταυτόγχρονη κράτηση διαφορετικών δωματίων και τιμοκαταλόγων.

Πλεονεκτήματα & οφέλη

Η πολύγλωσση μηχανή κρατήσεων φτιάχτηκε για όλες τις κινητές συσκευές με σκοπό να αυξήσετε τις απευθείας κρατήσεις μέσα από την ιστοσελίδα σας. Φτιάχνοντας ξεχωριστούς τιμοκαταλόγους με ελκυστικότερες τιμές απ΄ότι στα πόρταλ, αυξάνετε τις πιθανότητες να κάνουν κράτηση απευθείας.

Οι πελάτες μπορούν μάλιστα να κάνουν ταυτόγχρονα κράτηση σε διαφορετικές κατηγορίες δωματίων με διαφορετικές τιμές, χωρίς να είναι αναγκασμένοι να ξεκινούν την διαδικασία από την αρχή.

Την μηχανή κρατήσεων την χρησιμοποιούμε και για καμπάνιες σε 1 εκατ. γερμανόφωνα πελατολόγια της εταιρείας μας, καθώς επίσης και σε πράκτορες με δικές τους κρυφές τιμές. Μέσα στην μηχανή κρατήσεων λανσάρουμε ειδικές προσφορές που δεν μπορούν να κάνουν τα πόρταλ.

Με την νέα συνδεσιμότητα στην Google τοποθετούμε την μηχανή κρατήσεων μέσα στο περιβάλλον της google, ώστε απο εκεί οι πελάτες που σας ανακάλυψαν να μην κάνουν κράτηση στα πόρταλ, αλλά απευθείας σε εσάς…..και με χαμηλότερη προμήθεια.

 Εάν θέλετε κάντε κλικ εδώ και δείτε ένα βίντεο.

 

Με την μία κρατήσεις διαφορετικών δωματίων και τιμών

Οι πελάτες σας μπορούν να κάνουν κρατήσεις διαφορετικών δωματίων με διαφορετικές τιμές και πολιτικές ακυρωτικών. Ειδικά όταν είναι περισσότερα άτομα ή μεγαλύτερες παρέες.

WEB τιμές με δυναμικούς τιμοκαταλόγους

Στο pms δημιουργείτε απεριόριστους δυναμικούς τιμοκαταλόγους με ελκυστικές τιμές για διαφορετικές σαιζόν, κατηγορίες πελατών ή για Last minute Bookers.

Ασφαλείς πληρωμές με κάρτες με PCI πιστοποίηση

Εάν δεχόσαστε πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες, τότε σας δίνουμε δωρεάν την δυνατότητα ενεργοποόιησης του πιστιποιημένου συστήματος ηλεκτρονικών πληρωμών το οποίο συνδέεται και με τον πάροχο Stripe.

Δείτε πώς δουλεύει η μηχανή κρατήσεων ανά μοντέλο επιχείρησης

Η κάθε επιχείρηση μπορεί να διαμορφώσει την μηχανή κρατήσεων ανάλογα με το προϊόν της. Εάν για παράδειγμα σε συνδυασμό με την διαμονή πουλάτε διάφορες Extra υπηρεσίες ή οργανώνετε εκδρομές ή άλλες δραστηριότητες, τότε με την all-in-one μηχανή κρατήσεων έχετε πλήρη ευελιξία. Στα παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε μερικές από τις εφαρμογές αυτές.

Για ξενοδοχεία

Τα ξενοδοχεία εμπλουτίζουν συνήθως το προϊόν διαμονής και με άλλες in-house υπηρεσίες. Δείτε στο παρακάτω βίντεο ένα παράδειγμα.

 

Για διαμερίσματα & βίλες

Οι πελάτες που προτιμούν να διανυκτερεύσουν σε διαμερίσματα ή βίλες έχουν άλλες απαιτήσεις. Δείτε το παρακάτω βίντεο.

Για διαχειριστές BnB

Εάν διαχειρίζεστε καταλύματα σε διαφορετικές διευθύνσεις (IDs), τότε μπορείτε με την μηχανή κρατήσεων να έχετε πολλές κρατήσεις.