Αυξηστε τις απευθειας κρατησεις μεσα απο την ιστοσελιδα σασ

All-in-One
ΜΗΧΑΝΗ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αποκτήστε για την ιστοσελίδα σας μία καινοτόμο μηχανή κρατήσεων για κινητές συσκευές με την οποία οι πελάτες σας μπορούν να κλείνουν διαφορετικούς τύπους δωματίων με διαφορετικές τιμές στο ίδιο βήμα και δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνουν την διαδικασία. Διαπιστώστε και μόνοι σας πώς οι επισκέπτες της ιστοσελίδας σας γίνονται απευθείας bookers με την τεχνολογία all-in-one !

Πλεονεκτηματα ALL-IN-ONE ΜΗΧΑΝΗΣ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Μία έξυπνη τεχνολογία για κινητές συσκευές και ενσωματωμένο μηχανισμό προώθησης προσφορών σε πάνω από 1 εκατ. γερμανόφωνους καταναλωτές και 1.000 ταξιδιωτικούς πράκτορες.

Για όλες τις κινητές συσκευές

Η μηχανή κρατήσεων προγραμματίστηκε με βάση το customer journey του ταξιδιώτη, έτσι ώστε να μπορεί να βρίσκει και να κλείνει τα διαφορετικά δωμάτια, διαμερίσματα ή βίλες με πολύ γρήγορο τρόπο και μέσα από τις κινητές συσκευές του. Το καδράρισμα της μηχανής κρατήσεων προσαρμόζεται αυτόματα στην συσκευή που χρησιμοποιεί.

~

Ασφαλή διαδικασία κράτησης

Ο επισκέπτης σας τρέχει την διαδικασία κράτησης σε ένα 100% ασφαλές αποκρυπτογραφημένο περιβάλλον και έτσι δεν υπάρχει κίνδυνος υποκλοπής δεδομένων. Το ίδιο ισχύει και για την εισαγωγή των στοιχείων χρεωστική ή πιστωτικής κάρτας σε πιστοποιημένο περιβάλλον με βάση τις προδιαγραφές των Πιστωτικών Ιδρυμάτων (PCI).

Πληρωμές με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες

Οι συναλλαγές πληρωμών γίνονται μέσω συμβεβλημένων παρόχων ηλεκτρονικών πληρωμών, όπως είναι η Stripe. Η διαδικασία γίνεται πλήρως αυτοματοποιημένα και με ασφάλεια κατά των απατών. Οι πληρωμές των πελατών σας εισπράττονται από τον επιλεγμένο πάροχο ηλεκτρονικών πληρωμών και μεταβιβάζονται από αυτόν εντός 3-7 ημερών στον τραπεζικό λογαριασμό σας.

Πωλήσεις με διαφορετικές τιμές

Μέσα από το λογισμικό PMS ρυθμίζετε με πανεύκολο τρόπο δυναμικούς τιμοκαταλόγους για τις τιμές της μηχανής κρατήσεων. Επίσης μπορείτε να πουλάτε απεριόριστα Extras και να διαμορφώνετε προσφορές για απευθείας διαφημιστικές καμπάνιες σε επιλεγμένες αγορές-στόχους και πελατολόγια π.χ. μέσω Newsletter.

Διαχείριση διαφορετικών ακινήτων (BnB)

Διαχειριστές BnB σπιτιών ή διαμερισμάτων ή βιλών μπορούν να έχουν μία ξεχωριστή μηχανή κρατήσεων ή για το κάθε ακίνητο ή την κατηγορία δωματίου ή εάν το επιθυμούν μία κοινή μηχανή κρατήσεων για όλα τα ακίνητα που διαχειρίζονται στις διαφορετικές περιοχές που βρίσκονται.

Μηχανή κρατήσεων για ταξιδιωτικούς πράκτορες

Εάν σκοπεύετε να πουλάτε επιπλέον σε ταξιδιωτικούς πράκτορες μέσω της μηχανής κρατήσεων, τότε μπορείτε να έχετε δωρεάν μία μηχανή κρατήσεων με ειδικές τιμές μόνο για πράκτορες. Τις τιμές αυτές τις διαχειρίζεστε απευθείας από το ημερολόγιο και τις βλέπουν μόνο οι πράκτορες που θέλετε.

Δείτε πώς δουλεύει η μηχανή κρατήσεων

Η κάθε επιχείρηση μπορεί να διαμορφώσει την μηχανή κρατήσεων ανάλογα με το προϊόν της. Εάν για παράδειγμα σε συνδυασμό με την διαμονή πουλάτε διάφορες Extra υπηρεσίες ή οργανώνετε εκδρομές ή άλλες δραστηριότητες, τότε με την all-in-one μηχανή κρατήσεων έχετε πλήρη ευελιξία. Στα παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε μερικές από τις εφαρμογές αυτές.