Μειωστε χρονους, απλοποιηστε διαδικασιεσ, ανεβαστε ποιοτητα

All-in-One
cloud PMS
ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ 

Αποκτήστε με οικονομικό τρόπο το λογισμικό για ξενοδοχεία και παραθεριστικά καταλύματα BnB, βίλες, διαμερίσματα και διαχειριστές πολλαπλών κατοικιών από ένα κεντρικό ημερολόγιο. Με πανεύκολη διαχείριση της μηχανής κρατήσεων και των ενσωματωμένων channel manager, όλα από μια ψηφιακή πλατφόρμα και από οποιαδήποτε συσκευή. Ολα-σε-ένα.

Πλεονεκτηματα ALL-IN-ONE PMS

Μία ολοκληρωμένη τεχνολογία με ενσωματωμένες τις σημαντικότερες εφαρμογές που χρειάζεστε σαν ξενοδοχείο, διαμέρισμα, βίλλα ή διαχειριστής πολλαπλών καταλυμάτων. 

Διαχείριση κρατήσεων από μία καρτέλα

Όταν ανοίγετε ή παίρνετε μία κράτηση από τα συνδεδεμένα συστήματα κρατήσεων (OTA) ή από την μηχανή κρατήσεων, ανοίγετε σε μία καρτέλα όλες τις απαραίτητες λειτουργίες και δεν χριάζεται να ψάχνετε από εδώ και εκεί για να διαχειριστείτε μία κράτηση. Ακόμη και την επικοινωνία με τους πελάτες σας, την κάνετε απευθείας μέσα από την καρτέλα κράτησης.

Διαχείριση όλων των πόρταλ αμφίδρομα

Μόλις σας συνδέουμε με τα επιλεγμένα πόρταλ (γύρω στα 300) τότε γίνονται όλες οι κρατήσεις και οι ενημερώσεις μεταξύ του all-in-one PMS και των συστημάτων κρατήσεων σε πραγματικό χρόνο (real-time με xml) και προς τις 2 κατευθύνσεις δηλ. αμφίδρομα (2-way). Σε λίγα δευτερόλεπτα γίνεται η ανταλλαγή δεδομένων, και δεν χρειάζεται να ενημερώνετε εσείς το κάθε πόρταλ χωριστά.

Πλάνο κρατήσεων ανά δωμάτιο

Το πλάνο κρατήσεων είναι το ημερολόγιο στο οποίο διαχειρίζεστε την κάθε κράτηση χωριστά για το κάθε δωμάτιο. Αυτό ενημερώνει και την διαθεσιμότητας της κάθε κατηγορίας δωματίου που έχετε συνδέσει με τα πόρταλ. Εδώ ανοίγετε νέες κρατήσεις ή κάνετε stop sales και στο κάθε ένα δωμάτιο, και βέβαια μετακομίζετε τους πελάτες από το ένα δωμάτιο στο άλλο – εάν αυτό χρειαστεί.

i

Έκδοση παραστατικών, τιμολογίων, αποδείξεων

Μέσα στην κάθε καρτέλα κράτησης μπορείτε να εκδώσετε όλα τα απαραίτητα παρασταστικά, τιμολόγια ή αποδείξεις, να τα εκτυπώσετε και να τα στείλετε σε μορφή PDF στον πελάτη σας. Έχετε τη δυνατότητα προεπισκόπησης των τιμολογίων πριν από την έκδοση τους ώστε να αποφύγετε πιθανά λάθη. Επίσης μπορείτε να κάνετε το λεγόμενο “Splitting” δηλ. να μοιράσετε τα ποσά ανά επισκέπτη, ακόμη και ένα έχει καταναλώσει Extras.

Διαχείριση διαφορετικών ακινήτων (BnB)

Διαχειριστές BnB σπιτιών ή διαμερισμάτων ή βιλών μπορούν κεντρικά από 1 ημερολόγιο να διαχειριστούν τα πάντα για το κάθε ένα BnB ακίνητο. Οι κρατήσεις εμφανιζονται στο πλάονο κρατήσεων ή στο αρχείο για όλα τα συνδεδεμένα πόρταλ και την μηχανή κρατήσεων.

Σύνδεση με POS και ταμειακές μηχανές

Όλες οι συνδέσεις γίνονται μέσω ενσωματωμένων παρόχων όπως είναι η Lightspeed, μία παό τις πρωτοπόρες και κορυφαίες εταιρείες συστημάτων POS και ταμειακών μηχανών.

Αναλυτικές αναφορές και Στατιστικά

Η all-in-one τεχνολογία σας παρέχει σε πραγματικό χρόνο πληθώρα αναφορών με σκοπό να μπορείτε να παρακολουθείτε τα δεδομένα κρατήσεων με 1 κλικ. 

Ασφαλείς πληρωμές μέσω καρτών και Stripe

 Ανάλογα το πακέτο που θα παραγγείλετε (με PMS ή χωρίς) λαμβάνετε τα στοιχεία καρτών σε ασφαλές πιστοποιημένο περιβάλλον ηλεκτρονικών πληρωμών. Επίσης στο PMS συνδέουμε τον πάροχο ηλεκτρονικών πληρωμών Stripe. 

Σύνδεση με την ΑΑΔΕ μέσω mydata

Από την 01.04.2021 θα μπορείτε να συνδεθείτε μέσω μιας επιπρόσθετης εφαρμογής που προγραμματίσαμε με την ΑΑΔΕ, taxisnet. Με αυτόν τον τρόπο θα στέλνετε ηλεκτρονικάόλα τα στοιχεία που θα σας ζητάει η Εφορία.

Δείτε πώς δουλεύει το pms ανά μοντέλο επιχείρησης

Η εφαρμογή του ξενοδοχειακού λογισμικού δουλεύει τόσο για μεμονωμένες επιχειρήσεις όσο και για διαχειριστές πολλαπλών διευθύνσεων, οι οποίοι κάνουν την διαχείριση κεντρικά από ένα ημερολόγιο για διαφορετικά καταλύματα. Στα παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε μερικές από τις διαφορές αυτές.

Για ξενοδοχεία, παραθεριστικά καταλύματα, βίλες και διαχειριστές BnB ακινήτων και προορισμών.

Οι διαδικασίες του Front Desk ενός ξενοδοχείου είναι αρκετά πολύπλοκες και πολυσύνθετες. Η ολοκληρωμένη λύση all-in-one pms προσφέρει ένα πανεύκολο περιβάλλον διαχείρισης, μειώνοντας έτσι πολύτιμους χρόνους.