Θέλετε να πάρετε κρατήσεις από την Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία από 9.000 πράκτορες και 16 παραθεριστικά πόρταλ;

Art.-Nr. DACH-FEWO
€0,00
lieferbar
1
Artikelbeschreibung

all-in-one-FEWO-Premium: Στοχευμένες πωλήσεις στα 16 τοπ παραθεριστικά πόρταλ της γερμανόφωνης αγοράς και σε 9.000 ταξιδ. πράκτορες

Η προσφορά ισχύει ΜΟΝΟ για online παραγγελίες.

Τί περιλαμβάνει το πακέτο:

  1. Επιλογή μεμονωμένης διαχείρισης με έλεγχο του αριθμού δωματίων και των τιμών μέσα από το ημερολόγιο και πλάνο κρατήσεων του λογισμικού μας ή Κεντρικής διαχείρισης δίνοντάς μας allotments (δηλ. έναν αριθμό δωματίων) και τιμές ΝΕΤ και κάνουμε εμείς κεντρική διαχείριση των πωλήσεων.
  2. Σύνδεση και προβολή με τα διασημότερα 16 παραθεριστικά πόρταλ των γερμανόφωνων αγορών, καθώς επίσης και με την μεγαλύτερη κοινοπραξία ταξιδιωτικών γραφείων στην Γερμανια με 9.000 πράκτορες (κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες)
  3. Δημιουργία περιεχομένου στα γερμανικά για τα FEWO, καθώς επίσης και για την μηχανή κρατήσεων.
  4. ΔΩΡΕΑΝ μηχανή κρατήσεων για προώθηση σε 1 εκατ. γερμανόφωνους καταναλωτές μέσω Newsletter με ενσωμάτωση στην ιστοσελίδα σας
  5. Ασφαλές σύστημα πληρωμών με βάση τις προδιαγραφές του PCI (Payment Card Industry).
  6. Support: Εξυπηρέτηση πελατών απευθείας μέσα από το λογισμικό μέσω LIVE-Chat εφαρμογής. Επίσης μέσω τηλ. /E-Mail (Δευ.-Παρ.: 08:30-17:30 ώρα Γερμανίας)
  • Help Center: Υποστήριξη και ενημέρωση μέσω του Κέντρου Βοηθείας
  • Οι αναγραφόμενες τιμές ΔΕΝ επιβαρύνονται με τον ΦΠΑ εφόσον μας δηλώσετε το ΑΦΜ της επιχείρησής σας στο καλάθι αγορών.

Διαδικασία παραγγελίας:

Πριν παραγγείλετε online μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός μας, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας https://all-in-one-channel-manager.com ή να κάνετε κλικ στο LIVE Chat Button δεξιά κάτω στην ιστοσελίδα μας για απευθείας σύνδεση. Εναλλακτικά στείλτε μας στο skype (stefanis.marketing) ενα μήνυμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Auf den Merkzettel