Ξενοδοχειακό λογισμικό & δωρεάν μηχανή κρατήσεων ανά κατάλυμα

Art.-Nr. 1
€0,00
lieferbar
1
Artikelbeschreibung

all-in-one-digital PMS+BE: Ξενοδοχειακό λογισμικό (PMS) με δωρεάν μηχανή κρατήσεων (BE)

Στις αναγραφόμενες τιμές παρέχουμε έκπτωση 5%. Πολύ απλά δώστε τον κωδικό DISCOUNT5. Οι αναγραφόμενες ετήσιες συνδρομές είναι ήδη μειωμένες κατά 16,6% δηλ. κατά 2 μηνιαίες συνδρομές. Επιλέγετε την μηνιαία ή την ετήσια χρέωση.

Τί περιλαμβάνει το πακέτο:

 1. Ξενοδοχειακό πρόγραμμα (PMS) στα ελληνικά με πλάνο κρατήσεων και απευθείας διαχείριση κρατήσεων ανά δωμάτιο, με άμεση ενημέρωση σε πραγματικό των διαθεσιμοτήτων, των δυναμικών τιμών, των ελάχιστων παραμονών, και απευθείας επικοινωνία με τους πελάτες σας, έκδοση τομολογίων
 2. Διαχείριση με πολλαπλούς δυναμικούς τιμοκαταλόγους για μεγαλύτερη ευελιξία στις πωλήσεις
 3. ΔΩΡΕΑΝ μηχανή κρατήσεων για απευθείας πωλήσεις μέσα από την ιστοσελίδα σας και δυνατότητα ταυτόχρονης κράτησης διαφορετικών τύπων δωματίων και τιμοκαταλόγων με ένα κλικ.
 4. Προώθηση στις γερμανόφωνες αγορές σε 1 εκατ. καταναλωτές μέσω ενημερωτικών δελτίων (Newsletter)
 5. Ασφαλές σύστημα πληρωμών με βάση τις προδιαγραφές του PCI (Payment Card Industry).

FLAT: Ετήσια συνδρομή + 2% προμήθεια σε όλες τις κρατήσεις που γίνονται μέσω της μηχανής κρατήσεων
* Εξαιρούνται οι κρατήσεις μέσω των Newsletter σε 1 εκατ. πελάτες στις γερμανόφωνες αγορές με προμήθεια 7%, καθώς επίσης και οι κρατήσεις που ανοίγετε εσείς από το Front Desk.

Ποιές εργασίες διεξάγουμε:

 1. Setup: Παραμετροποίηση (Setup) και εγκατάσταση των στοιχείων του καταλύματός στο ξενοδοχειακό λογισμικό. Οι ρυθμίσεις γίνονται ύστερα από συνεννόηση μαζί σας. Στα πλαίσια αυτά σας συμβουλεύουμε πώς θα πρέπει να στηθεί καλύτερα το κατάλυμά σας, για να έχετε την καλύτερη δυνατή απόδοση στις online κρατήσεις σας. Μόλις ολοκληρώσουμε κάνουμε και έναν ποιοτικό έλεγχο. Την διαδικασία αυτή μπορείτε να την παρακολουθήσετε και πάνω στην πορεία, μιας και έχετε από την πρώτη στιγμή πρόσβαση στο ξενοδοχειακό λογισμικό.
 • Προγραμματισμός της μηχανής κρατήσεων σε 3 γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά και γερμανικά):
  Παραμετροποίηση και δημιουργία ενός widget για ενσωμάτωση μέσα στην ιστοσελίδα σας
 • Support: Εξυπηρέτηση πελατών απευθείας μέσα από το λογισμικό μέσω LIVE-Chat εφαρμογής. Επίσης μέσω τηλ. /E-Mail (Δευ.-Παρ.: 08:30-17:30 ώρα Γερμανίας)
 • Help Center: Υποστήριξη και ενημέρωση μέσω του Κέντρου Βοηθείας
 • Οι αναγραφόμενες τιμές ΔΕΝ επιβαρύνονται με τον ΦΠΑ εφόσον μας δηλώσετε το ΑΦΜ της επιχείρησής σας στο καλάθι αγορών.

Διαδικασία παραγγελίας:

Πριν παραγγείλετε online μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός μας, σας συνιστούμε

1. Να επισκεφθείτε το Help Center όπου θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες γύρω από το ξενοδοχειακό λογισμικό (εδώ)
2. Να δείτε μερικά βίντεο σχετικά με το λογισμικό (εδώ)
3. Να κάνετε δωρεάν εγγραφή στο ξενοδοχειακό λογισμικό κάνοντας κλικ εδώ, ώστε να γνωρίσετε το περιβάλλον διαχείρισης του λογισμικού
4. Εάν επιθυμείτε μία παρουσίαση μέσω τηλεδιάσκεψης π.χ. μέσω skype, απαντήστε μας στο E-Mail: support@all-in-one-digital-hotel.de ή εάν έχετε skype στείλτε μας ένα μήνυμα στον skype λογαριασμό stefanis.marketing (με το συμβολάκι all-in-one).
5. Εάν σας πείσαμε, τότε ολοκληρώνετε την παραγγελία σας στο online shop δίνοντας τον παραπάνω κωδικό στο πεδίο εκπτωτικό κουπόνι και το ΑΦΜ σας
6. Η πληρωμή της ετήσιας συνδρομής, η οποία ισχύει από την ημερομηνία της πρώτης σύνδεσης με ένα από τα πόρταλ γίνεται με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή και μέσω Paypal.

Υ.Γ. Στην περίπτωση που διαχειρίζεστε πολλαπλές διευθύνσεις καταλυμάτων, προσφέρουμε την δυνατότητα ενιαίας διαχείρισης από ένα ημερολόγιο σε ειδικές τιμές.

Auf den Merkzettel