Ενσωματωμένοι Channel Manager

Μεγάλη ευελιξία, πολλές επιλογές, μεγάλη ταχύτητα, ασφαλείς και αξιόπιστες συνδέσεις.

Πλεονεκτήματα & οφέλη

Με την all-in-one-digital τεχνολογία μειώνετε σε μεγάλο βαθμό τους χρόνους διαχείρισης, μιας και δεν χρειάζεται να ενημερώνετε ξεχωριστά τον channel manager. Τον έχουμε ενσωματώσει μέσα στο ξενοδοχειακό λογισμικό. Έτσι γίνονται οι ενημερώσεις μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από το ημερολόγιο του pms. Με άλλα λόγια δεν ακουμπάτε καθόλου τους channel manager.
Μας ενημερώνετε αρχικά με ποιά κανάλια (πόρταλ) συνεργάζεστε π.χ. Booking, Expedia, AirBnB κλπ. Στην συνέχεια εξετάζουμε τις συνδέσεις που θα σετάρουμε με το κάθε πόρταλ. Σας συμβουλεύουμε εάν διαπιστώσουμε ότι η υπάρχουσα παραμετροποίηση θέλει βελτιώσεις π.χ. όσον αφορά τους δυναμικούς τιμοκαταλόγους. Φτιάχνουμε τις κατηγορίες τιμών και κάνουμε την αντιστοιχία (Mapping) με τους τιμοκαταλόγους που θα δουλεύετε στο ημερολόγιο του ξενοδοχειακού λογισμκού (pms). Συνδέουμε με πλήρως αυτοματοποιημένες και αμφιδρομες  συνδεσιμότητες δηλ. 2-way xml. Οι κρατήσεις έρχονται σε πραγματικό χρόνο μέσα στο πλάνο κρατήσεων.

Η παραπάνω διαδικασία σας δίνει 100% ασφάλεια ότι δεν θα γίνουν λάθη στις συνδέσεις μεταξύ των παρόχων δηλ. pms <> channel manager <> OTA.

Για να δείτε ποιές συνδέσεις προσφέρουμε κάντε κλικ εδώ ή πάνω στην παρακάτω εικόνα:

Εάν θέλετε κάντε κλικ εδώ και δείτε ένα βίντεο π.χ. πόσο εύκολα μπορείτε να κάνετε Stop Sales.

Συνδέσεις 2-way-xml με πάνω από 300 πόρταλ (ΟΤΑ)

Ανάλογα με τον τύπο καταλύματος επιλέγουμε το κατάλληλο μίγμα πόρταλ με τα οποία θα προσελκύσετε νέους πελάτες και ν΄αυξήσετε τις κρατήσεις σας. Από την AirBnB μέχρι την Zalandu (στην Κίνα).

Συνδέσεις με 450.000 ταξ. πράκτορες μέσω των GDS

Εάν επιθυμείτε να συνδεθείτε παγκοσμίως και με πράκτορες που κάνουν κρατήσεις μέσω των GDS δηλ. την amadeus, sabre, travelport και dhisco, τότε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε. 

Πωλήσεις μέσω 5.000 ταξ. πρακτόρων για βίλες και διαμερίσματα

Εάν είσαστε ιδιοκτήτης βιλών ή διαμερισμάτων προσφέρουμε την δυνατότητα σύνδεσης μέσω 5.000 εξειδικευμένων πρακτόρων στις χώρες  

Συνδέσεις με διαφορετικούς δυναμικούς τιμοκαταλόγους

Προσφέροντας στους πελάτες σας την δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ διαφορετικών τιμών με διαφορετικές πολιτικές ακυρωτικών, αυξάνετε την πιθανότητα να κάνουν την κράτηση στο κατάλυμά σας. 

FEWO Premium με 15 παραθεριστικά πόρταλ

Με ένα συμβόλαιο, μία ενιαία προμήθεια 17% και μία συνδεσιμότητα 2-way xml συνδέουμε το κατάλυμά σας με τα διασημότερα παραθεριστικά πόρταλ και τις metasearch engines. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

Δείτε πώς δουλεύει ο channel manager ανά μοντέλο επιχείρησης

Επειδή η κάθε επιχείριση έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες προσαρμόζουμε την παραμετροποίηση του channel manager με τέτοιο τρόπο, ώστε να κάνετε εύκολα την διαχείριση και να βγάζετε κρατήσεις. Στα παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε μερικές από τις διαφορές αυτές.

Για ξενοδοχεία

Οι διαδικασίες του Front Desk ενός ξενοδοχείου είναι αρκετά πολύπλοκες και πολυσύνθετες. Η ολοκληρωμένη λύση all-in-one pms προσφέρει ένα πανεύκολο περιβάλλον διαχείρισης, μειώνοντας έτσι πολύτιμους χρόνους.

 

Για διαμερίσματα & βίλες

Οι ιδιοκτήτες διαμερισμάτων ή βιλών μπορούν με το λογισμικό μας να διαχειριστούν με γρήγορο τρόπο όλες τις ιδιαιτερότητες αυτής της κατηγορίας πελατών και βέβαια κρατήσεις από εξειδικευμένα διαμερισματιακά, παραθεριστικά ή Sharing Economy πόρταλ.

Για διαχειριστές BnB

Οι διαχειριστές πολλαπλών καταλυμάτων με διαφορετικές διευθύνσεις (IDs) μπορούν να κάνουν με πανεύκολο τρόπο διαχείριση από ένα κεντρικό ημερολόγιο και πλάνο κρατήσεων. Έτσι εξοικονομούν κόστος και πολύτιμους χρόνους.