350+ συνδέσεις ΟΤΑ, Sharing Economy, GDS, B2B

Ανάλογα με τον τύπο καταλύματος που έχετε και την τοποθεσία που βρίσκεται εξετάζουμε ποιός συνδυασμός πόρταλ είναι ο καλύτερος. Βρίσκοντας το σωστό μείγμα καναλιών online πωλήσεων για το κατάλυμά σας – πέραν αυτών που ήδη χρησιμοποιείτε, αυξάνουμε τις πιθανότητες να μεγαλώσετε την πελατεία σας και τους τζίρους σας. 

Και όχι μόνο αυτό:
Σας συμβουλεύουμε επίσης πώς θα πρέπει να σεταριστεί η επιχείρησή σας στα διάφορα πόρταλ, ώστε να αυξήσουμε την απόδοση και δυναμική των κρατήσεων. Τις διάφορες κατηγορίες online πωλήσεων και κρατήσεων βλέπετε πιό κάτω.

Η εμπειρία έχει διδάξει ότι μόνο με μία σωστή επιλογή καναλιών διανομής (πόρταλ) μπορούν να αυθηθούν τα πελατολόγια. Έτσι, είμαστε σε θέση να βρούμε και να συνδέσουμε με αμφίδρομες συνδεσιμότητες 2-way-xml από ένα ημερολόγιο τα κατάλληλα πόρταλ για κάθε τύπο καταλύματος, είτε πρόκειται για 1 βίλλα, ένα διαμέρισμα ένα ή περισσότερα ξενοδοχείο ή εταιρεία διαχείρισης διαφορετικών BnB ακινήτων. 

Online Travel Agents (OTA) πόρταλ

Η αγορά των πόρταλ αναδιοργανώνεται. Εξειδικευμένα πόρταλ ανοίγουν νέες ευκαιρίες με στοχευμένες πελατείες. Ανάλογα τον τύπο καταλύματος επιλέγουμε τα πόρταλ που θα σας φέρουν πελάτες και κρατήσεις που μέχρι τώρα δεν σας γνώριζαν.

Sharing Economy πόρταλ

Η αγορά της Βραχυχρόνιας μίσθωσης αναπτύσσεται ολοταχώς. Η AirBnB παρόλη την κρίση που πέρασε με τον κορονοϊό θα συνεχίσει την καινοτόμο πορεία στην βραχυχρόνια εκμίσθωση BnB ακινήτων και διαμερισμάτων. Αξιοποιείστε τα εργαλεία μάρκετινγκ και πωλήσεων με την αμφίδρομη συνδεσιμότητα της all-in-one τεχνολογίας. 

Global Distribution Systems (GDS)

Με μία σύνδεση σας βάζουμε στην παγκόσμια αγορά των 450.000 ταξιδιωτικών πρακτόρων, οι οποίοι κάνουν κρατήσεις μέσω 4 παρόχων amadeus, sabre, travelport και dhisco. Με μία τέτοια σύνδεση σας βλέπουν όλοι οι πράκτορες στις λίστες καταλυμάτων μαζί με αυτές των αεροπορικών εταιρειών. Όλες οι κρατήσεις έρχονται σε πραγματικό χρόνο, όπως αυτές των άλλων πόρταλ. Και το καλύτερο: Οι πελάτες πληρώνουν εσάς, ακόμη και εάν είσαστε μόνο ιδιοκτήτης μίας βίλας ή ενός διαμερίσματος.

FEWO Premium παραθεριστικά πόρταλ

Mε 1 συμβόλαιο, 1 συνδεσιμότητα σας προβάλλουμε στα 16 διασημότερα παραθεριστικά πόρταλ και σε 9.000 ταξιδιωτικά γραφεία συμπερ. και holidu, hometogo, check24, idealo.

5.000 B2B Agents για βίλες & διαμερίσματα

Εάν επιθυμείτε να σας συνδέσουμε με 5.000 εξειδικευμένους πράκτορες μόνο για βίλες και διαμερίσματα, τότε δοκιμάστε την συνδεσιμότητα μέσω του B2B Vacation Rental.