Συχνές ερωτήσεις/απαντήσεις (FAQ)

Διαβάστε τις απαντήσεις και δείτε και κάποια βίντεο στις συχνότερες ερωτήσεις που μας θέτουν οι πελάτες μας. Εάν κάτι μας διέφυγε, στείλτε μας μας ένα μήνυμα ή κάντε κλικ κάτω δεξιά στον messenger για άμεση επικοινωνία. Σας ευχαριστούμε!

Γενικές ερωτήσεις

Υπάρχει δυνατότητα να δούμε σε κάποιο βίντεο πώς λειτουργεί το all-in-one ξενοδοχειακό λογισμικό;

Ναι, μπορείτε να δείτε το παρακάτω βίντεο. Στα επιμέρους κεφάλαια ή μενού θα βρείτε και άλλα βίντεο με κάποιες συνοπτικές επεξηγήσεις. Οι πελάτες μας έχουν πρόσβαση και σε βίντεο με λεπτομερείς περιγραφές στις εφαρμογές χρήσης.

 

Ποιές είναι οι χρεώσεις που ζητάτε για την χρήση της τεχνολογίας;

Στο πάνω μέρος των μενού μπορείτε να πατήσετε πάνω στο ΤΙΜΕΣ και να ενημερωθείτε σχετικά με τα πακέτα μηνιαίων ή ετησίων συνδρομών με FLAT ή FLEX μοντέλα χρεώσεων που προσφέρουμε ανάλογα:

α) με τον αριθμό δωματίων / διαμερισμάτων / βιλών που έχει το κατάλυμά σας και

β) το πακέτο εφαρμογών που επιθυμείτε. Θα βρείτε 3 βασικά πακέτα: PMS με δωρεάν μηχανή κρατήσεων (χωρίς channel manager) ή το συμπληρωματικό πακέτο με τον Channel Manager STANDARD με τα βασικότερα πόρταλ που συνήθως επιλέγουν οι περισσότεροι. Στο πακέτο αυτό μπορύμε να προσθέσουμε και επιπλέον πόρταλ χωρίς να χρειάζεται να παραγγείλετε το 3o πακέτο με τον CHannel Manager PREMIUM, το οποίο περιλαμβάνει πάρα πολλά εξειδικευμένα online συστήματα κρατήσεων.

Στις αναγραφόμενες τιμές που ισχύουν για παραγγελίες μέσω του Online Shop προσφέρουμε διάφορες εκπτώσεις. Επικοινωνήστε μαζί μας είτε συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας ή κάνοντας κλικ κάτω δεξιά στο πράσινο κουμπί για άμεση επικοινωνία μέσω LIVE Chat στις παρακάτω ώρες (Ελλάδας): Δευ.-Παρ.: 10:00 – 19:00. Μπορείτε να μας στείλετε και το Σαββατοκύριακο κάποιο μήνυμα, αλλά θα σας παρακαλούσαμε να σεβαστείτε τα ωράρια του τμήματος πωλήσεων.

 

Με ποιόν τρόπο γίνεται η πληρωμή των μηνιαίων συνδρομών;

Μπορείτε να εξοφλείτε τα τιμολόγια που σας στέλνουμε (χωρίς επιβάρυνση του ΦΠΑ λόγω Ενδοκοινοτικής Συναλλαγής)

 • είτε με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα (χωρίς επιβάρυνση κομίστρων) ή
 • μέσω Paypal
 • μέσω τραπεζικού εμβάσματος σε λογαριασμούς στην Ελλάδα ή την Γερμανία. 

Προσφέρετε υποστήριξη & εξυπηρέτηση πελατών (Support); Εάν ναι, με ποιόν τρόπο;

Το θέμα υποστήριξης και εξυπηρέτησης των πελατών μας είναι πολύ σημαντικό για την εταιρεία μας. Επειδή δεν θέλουμε να ταλαιπωρούμε τους πελάτες μας με αυτοματοποιημένα μηνύματα και με νούμερα (ticket number) χωρίς να γνωρίζουν πότε θα έχουν ανταπόκριση και βοήθεια, ενσωματώσαμε μέσα στο λογισμικό έναν LIVE Support Messenger (όπως είναι το κουμπί κάτω δεξιά στην οθόνη), με το οποίο μπορείτε να μας στείλετε άμεσα και σε πραγματικό χρόνο το μήνυμά σας. Η ομάδα μας (στην Γερμανία και στην Κρήτη) θα ανταποκριθεί εντός 2-3 λεπτών και θα σας βοηθήσει άμεσα.

Επίσης προσφέρουμε και επικοινωνία μέσω skype, google meets, teamviewer, anydesk και βέβαια και μέσω What´s Up ή Viber.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε πώς λειτουργεί LIVE Support Messenger:

Επίσης έχυμε δημιουργήσει στα ελληνικά και ένα επιπλέον βοηθητικό περιβάλλον (Help Center), στο οποίο μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το πώς λειτουργεί το ξενοδοχειακό λογισμικό:

 

 

Ξενοδοχειακό λογισμικό (PMS)

Χρειάζεται να γίνει εγκατάσταση του λογισμικού στον υπολογιστή μας;

Όχι, γιατί το λογισμικό είναι ψηφιακό και δεν χρειάζεται να εγκατασταθεί σε κάποιον υπολογιστή. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οπουδήποτε και οποιαδήποτε συσκευή, αρκεί να υπάρχει ιντερνετική σύνδεση. 

Πόσοι χρήστες μπορούν να δουλέψουν παράλληλα στο λογισμικό;

Δεν υπάρχει όριο όσον αφορά τον αριθμό χρηστών. Ο κάθε χρήστης χρειάζεται έναν E-Mail λογαριασμό. Έτσι μπορούν να δουλεύουν παράλληλα περισσότεροι χρήστες από οποιοδήποτε σημείο βρίσκονται και οποιαδήποτε συσκευή.

Μπορώ να διαχειριστώ περισσότερα καταλύματα σε έναν λογαριασμό;

Ναι! Προσφέρουμε 2 τρόπους διαχείρισης: Την κεντρική διαχείριση πολλαπλών διευθύνσεων σε ένα κοινό ημερολόγιο. Στην περίπτωση αυτή οι χρήστες βλέπουν στο ημερολόγιο διαφορετικά καταλύματα. Στην μεμονωμένη διαχείριση πολλαπλών διευθύνσεων μπορεί ο κάθε χρήστης να βλέπει μόνο το ημερολόγιο του δικού του καταλύματος.

Σε ποιά γλώσσα γίνεται η διαχείριση του λογισμικού;

Το περιβάλλον του λογισμικού υπάρχει και στα ελληνικά. Συνολικά προσφέρουμε στους χρήστες 11 γλώσσες.

Πόσο γρήγορα γίνεται η εγκατάσταση (Setup) των στοιχείων ενός καταλύματος;

Αυτό εξαρτάται από την δομή της εκάστοτε επιχείρησης δηλ. όσο πιό πολλές κατηγορίες δωματίων /διαμερισμάτων, τιμοκαταλόγων κλπ. υπάρχουν, τόσο περισσότερη ώρα χρειάζεται για να γίνει το σωστό σετάρισμα στο λογισμικό.

Μπορούμε να κάνουμε το Setup μόνοι μας (Self service);

Ναι μπορείτε. Εάν ακολουθήσετε σωστά τις οδηγίες σε μορφή FAQ, βίντεο, κλπ. που παρέχουμε στο Help Center (Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών), και λαμβάνοντας υπόψιν τις συνδεσιμότητες στα εκάστοτε πόρταλ, τότε είναι η 1η εγκατάσταση εφικτή. Στην περίπτωση λαθών υπάρχει extra χρέωση. Συνιστούμε να γίνει το σετάρισμα από εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας για να μην υπάρξουν λάθη στις συνδέσεις με τα πόρταλ.

Μπορούμε να κάνουμε και μόνοι μας κρατήσεις στο pms;

Ναι μπορείτε. Ακόμη και εάν σας καλέσει ο πελάτης τηλεφωνικά, μπορείτε και από καθ΄οδόν να ανοίξετε μία κράτηση και να του στείλετε και την βεβαίωση κράτησης. Με το παρακάτω βίντεο σας δείχνουμε πόσο απλά γίνεται η διαδικασία αυτή:

Τί γίνεται μόλις γίνει μία κράτηση;

Άσχετα από που θα έρθει η κράτηση, τότε περνάει σε πραγματικό χρόνο μέσα στο πλάνο κρατήσεων. Εκεί με 1 κλικ ανοίγετε την καρτέλα κράτησης και επεξεργαζόσαστε όλες τις πληροφορίες που αφορούν την κράτηση δηλ.

 

 

 

Μηχανή κρατήσεων

Πώς γίνεται η ενσωμάτωση της μηχανής κρατήσεων στην ιστοσελίδα μας;

Προσφέρουμε την δυνατότητα ενσωμάτωσης ενός widget με τα εικαστικά χρώματα της ιστοσελίδας σας. Επίσης μπορούν να εκδωθούν και λίνκ είτε με όλες τις κατηγορίες δωματίων ή ανά τύπο δωματίου χωριστά.

Μπορούμε να συνδέσουμε με την μηχανή κρατήσεων κάθε κατηγορία δωματίων/διαμερισμάτων χωριστά;

Ναι, γιατί για την κάθε κατηγορία δωματίων εκδίδουμε τον δικό της κωδικό.

Σε πόσες γλώσσες προσφέρεται η μηχανή κρατήσεων;

Η μηχανή κρατήσεων προσφέρεται σε 13 γλώσσες και τα ελληνικά.

Κάνει η μηχανή κρατήσεων και για κινητές συσκευές;

Ναι, γιατί προγραμματίζεται από την αρχή με responsive design για όλες τις κινητές συσκευές.

Με ποιά κανάλια συνδέουμε την μηχανή κρατήσεων;

Η μηχανή κρατήσεων δεν συνδέεται με πόρταλ, για τον απλούστατο λόγο, για να βγάλετε απευθείας κρατήσεις μέσα από την ιστοσελίδα σας, οι οποίες δεν σας κοστίζουν τις προμήθειες που σας κρατούν τα πόρταλ.

Οι συνδεσιμότητες που προσφέρουμε με την μηχανή κρατήσεων με Τρίτα συστήματα, τα οποία όμως ζητάνε προμήθειες:

 1. Με την Google (βλέπε εδώ)
 2. Με την trivago (βλέπε εδώ)
 3. Με την tripadvisor (βλέπε εδώ)

Η εταιρεία μας προσφέρει στους πελάτες της κάποια επιπλέον εργαλεία πωλήσεων με την μηχανή κρατήσεων που δίνουμε με το ξενοδοχειακό λογισμικό, όπως είναι:

 • Απευθείας πωλήσεις μέσω Newsletter σε 1 εκατ. γερμανόφωνα πελατολόγια
 • Δυνατότητα απευθείας πωλήσεων σε πράκτορες στην γερμανόφωνη αγορά
 • Προβολή και προώθηση στο γερμανόφωνο πόρταλ της εταιρείας μας ICH LIEBe GRIECHENLAND URLAUB (από την 01.09.2020).  

Μπορούν οι πελάτες να κάνουν κράτηση διαφορετικών κατηγοριών δωματίων και τιμών στο ίδιο βήμα;

Ναι μπορούν, και δεν χρειάζεται να ξεκινούν την διαδικασία για κάθε φορά που θα θέλουν να κάνουν κράτηση μιας άλλης κατηγορίας δωματίου ή άλλου τιμοκαταλόγου.

Μπορώ να κάνω προσφορές μέσα από την μηχανή κρατήσεων;

Ναι μπορείτε και μάλιστα απεριόριστες. Μέσα από το μενού Προσφορές δημιουργείτε μέσα σε λίγα λεπτά οποιαδήποτε προσφορά θέλετε.

Μπορεί να συνδεθεί η μηχανή κρατήσεων με την Google, trivago, tripadvisor;

Ναι μπορεί. Χρησιμοποιούμε σε όλες τις περιπτώσεις την ενσωμάτωση της μηχανής κρατήσεων μέσα στο περιβάλλον των παραπάνω metasearch engines.

Μπορεί να γίνει η μηχανή κρατήσεων για περισσότερα καταλύματα (multiple property booking engine);

Ναι, γιατί το λογισμικό είναι έτσι φτιαγμένο, ώστε να επιλέγετε ποιά και πόσα καταλύματα θέλετε να εμφανίζονται στην μηχανή κρατήσεων.

Μπορούμε να φτιάχνουμε κρυφές τιμές για πράκτορες κλπ. ;

Ναι. Μέσα στο λογισμικό έχετε την δυνατότητα δημιουργίας πολλών και δυναμικών τιμοκαταλόγων. Σε τέτοιες περιπτώσεις μπορείτε να εκδώσετε μία ξεχωριστή μηχανή κρατήσεων και να την διαθέσετε είτε σε πράκτορες ή σε άλλες πελατείες.

Πώς κάνει κράτηση ο πελάτης (βλέπε βίντεο);

Η διαδικασία κράτησης γίνεται σε 5 βήματα για τον πελάτη. Το παρακάτω βίντεο σας δείχνει ένα παράδειγμα:

Πώς γίνεται η πληρωμή από πελάτες;

Το λογισμικό είναι πιστοποιημένο με βάση τις PCI προδιαγραφές των πιστωτικών ιδρυμάτων. Οι πελάτες σας μπορούν να σας πληρώσουν με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Τα στοιχεία της κάρτας τα δίνει ο πελάτης στο τελευταίο βήμα της κράτησης, εφόσον έχει ενεργοποιηθεί η μάσκα εισαγωγής των στοιχείων αυτών.

Ενσωματωμένοι Channel manager (CM)

Τί σημαίνει ενσωματωμένοι channel manager;

Το ξενοδοχειακό λογισμικό (all-in-one-pms) είναι φτιαγμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην χρειάζεται να γίνονται εξωτερικά οι συνδέσεις με channel manager, αλλά εσωτερικά. Αυτό σημαίνει ότι από την στιγμή που θα μας πείτε με ποιά πόρταλ θέλετε να συνδέσουμε το κατάλυμά σας, επιλέγουμε εμείς με ποιόν channel manager θα πραγματοποιήσουμε τις συνδέσεις. Εσείς δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι άλλο. Όλες οι συνδέσεις είναι αμφίδρομες (2-way xml) και σε πραγματικό χρόνο.

Χρειάζεται να βρούμε εμείς έναν channel manager και να κάνουμε extra συμβόλαιο μαζί τους;

Όχι. Την επιλογή την κάνουμε εμείς από την στιγμή που θα γνωρίζουμε με ποιά πόρταλ θέλετε να συνδεθείτε. Με την τεχνολογία μας μπορούμε να συνδέσουμε ταυτόγχρονα  – εάν χρειάζεται, διαφορετικούς channel manager π.χ. εάν κάποια πόρταλ συνδέονται ταχύτερα ή με περισσότερα κριτήρια μέσω τους ενός ή του άλλου channel manager. Το συμβόλαιο που κάνετε μαζί μας περιλαμβάνει και τις συνδεσιμότητες με channel manager.

Χρειάζεται να διαχειρίζομαι ξεχωριστό ημερολόγιο για τον channel manager;

Όχι. Όλα γίνονται μέσα από το ξενοδοχειακό λογισμικό, στο οποίο υπάρχουν τα ημερολόγια με τα οποία ενημερώνονται οι βασικότερες ρυθμίσεις όπως είναι η διαθεσιμότητα, οι δυναμικοί τιμοκατάλογοι, ελάχιστες παραμονές, close to arrival (CTA), close to Departure (CTD), Stop sales σε επίπεδο κατηγοριών δωματίων, τιμοκαταλόγων και μεμονωμένων δωματίων. Με κάθε αλλαγή που γίνεται στα ημερολόγια ενημερώνονται μέσω των channel manager και όλα τα συνδεδεμένα πόρταλ.

Πόσο γρήγορα γίνεται η ενημέρωση στα πόρταλ;

Οι συνδέσεις που κάνουμε είναι όλες πλήρως αυτοματοποιημένες (2-way xml) και ανάλογα τον όγκο δεδομένων η ενημέρωση γίνεται μεταξύ 10 έως και 60 δευτερόλεπτα. Η ταχύτητα αυτή εξαρτάται επίσης και από το κάθε ένα πόρταλ, μιας και πολλά πόρταλ βάζουν σε προτεραιότητα την σειρά των ενημερώσεων. 

Μπορούμε να κάνουμε το Setup και τις συνδέσεις στον channel manager μόνοι μας (Self service);

Όχι, δεν το επιτρέπουμε προς αποφυγή λαθών. Όπως και να το κάνουμε το ζήτημα των συνδεσιμοτήτων μέσω αντιστοίχισης των κατηγοριών δωματίων και των τιμοκαταλόγων (το λεγόμενο Mapping) είναι άκρως σημαντικό για την σωστή ανταλλαγή και ενημέρβση των δεδομένων. Εάν γίνουν λάθη, τότε θα παίρνετε λάθος τις κρατήσεις. Όλες οι συνδέσεις γίνονται από εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας, κάτι που σας δίνει και μεγαλύτερη ασφάλεια.

Ποιός κάνει τις συνδέσεις με τα πόρταλ;

Όπως αναφέραμε όλες οι συνδέσεις γίνονται από εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας. Εσείς μας λέτε με ποιά πόρταλ έχετε συμβόλαια ή επιθυμείτε να έχετε συμβόλαια, κι΄εμείς πραγματοποιούμε τις συνδέσεις, και εάν θέλετε μπορούμε να αναλάβουμε και ολόκληρη την διαδικασία δηλ. τα συμβόλαια, το σετάρισμα των στοιχείων στα πόρταλ και βέβαια τις συνδέσεις.

Ποιά πόρταλ μπορούν να συνδεθούν μέσω του channel manager;

Λόγω της δυνατότητας που προσφέρει το all-in-one-pms να συνδέουμε (2-way-xml) πόρταλ μέσω διαφορετικών channel manager ταυτόγχρονα, έχει φτάσει ο αριθμός γύρω στα 300 πόρταλ. Πέραν των γνωστών πόρταλ όπως είναι η Booking, η Expedia κλπ. μπορείτε να επιλέξετε και πολλά εξειδικευμένα πόρταλ (FEWO) π.χ. μία συνδεσιμότητα με ένα συμβόλαιο που προσφέρουμε από την Γερμανία με τα 12 διασημότερα παραθεριστικά και διαμερισματιακά πόρταλ, και μηχανές αναζήτησής τους. Επίσης προσφέρουμε και απευθείας συνδέσεις με την AirBnB, HomeAway καθώς επίσης και πρακτορειακά συστήματα κρατήσεων δηλ. GDS και B2B Vacation Rentals.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα στο Online shop κάνοντας κλικ πάνω στην παρακάτω εικόνα:

ή εναλλακτικά στο μενού με όλες τις συνδέσεις κάνοντας κλικ εδώ ή πάνω στην παρακάτω εικόνα:

 

 

 

Με ποιό τρόπο επιλέγω πόρταλ;

Την λίστα με τα πόρταλ θα την βρείτε εδώ. Ανάλογα το μοντέλο χρέωσης που επιθυμείτε, μπορούμε να συνδέσουμε όποιο πόρταλ θέλετε. Και εάν δεν έχετε ακόμη κάποιο συμβόλαιο, σας το φτιάχνουμε εμείς. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα στο Online shop κάνοντας κλικ πάνω στην παρακάτω εικόνα:

Πώς μπορώ να ξέρω ποιά πόρταλ με πουλάνε;

Όταν αποφασίσετε με ποιά πόρταλ θέλετε να συνεργαστείτε ή να σας συνδέσουμε, ξεκινάει μία συγκεκριμμένη διαδικασία συνδεσιμότητας δηλ.

 • Μας κοινοποιείτε τους κωδικούς πρόσβασης του εκάστοτε πόρταλ (εάν ήδη έχετε συμβόλαιο μαζί του)
 • Ελέγχουμε την υπάρχουσα παραμετροποίηση του καταλύματός σας στο κάθε πόρταλ που είναι να συνδέσουμε
 • Όταν ολοκληρώσουμε την συνδεσιμότητα, σας στέλνουμε ένα E-Mail με την βεβαίωση σύνδεσης και ενεργοποίησης. Επίσης και το κάθε πόρταλ σας ενημερώνει μόλις ενεργοποιηθεί.
 • Μόλις γίνει ενεργοποίηση βλέπετε το κατάλυμά σας στις σελίδες του/των πόρταλ.
 • Μόλις γίνει μία κράτηση, την βλέπετε μέσα στο ξενοδοχειακό λογισμικό. 
 • Την λίστα με τα πόρταλ που συνδέουμε θα την βρείτε εδώ

Πώς βλέπω από ποιό πόρταλ ήρθε η κράτηση;

Άσχετα από που θα έρθει η κράτηση, τότε περνάει σε πραγματικό χρόνο μέσα στο πλάνο κρατήσεων. Εκεί με 1 κλικ ανοίγετε την καρτέλα κράτησης και όπως βλέπετε στην παρακάτω εικόνα εμφανίζεται το όνομα του πόρταλ στο πάνω μέρος της κράτησης:

 

Επίσης στον πίνακα ελέγχου στην αριστερή πλευρά: 

 ..ή και στο μενού με τις αναφορές.

 

Πώς γίνεται το stop sales;

Εάν θέλετε να κάνετε stop sales, τότε μπορείτε να μπλοκάρετε

 1. ένα δωμάτιο στο πλάνο κρατήσεων (με το δεξί πλήκτρο του ποντικιού σας)
 2. ολόκληρη την κατηγορία δωματίου (στο μενού Ημερολόγια > Close out)
 3. τιμοκαταλόγους (στο μενού Ημερολόγια > Stop Sales)
 4. επιλεκτικά τιμοκαταλόγους ανά κατηγορία δωματίου και διαφορετικές ημερομηνίες στο BULK Update
 5. στις Ρυθμίσεις στους τιμοκαταλόγους ολόκληρες σαιζόν.

Επίσης το παρακάτω βίντεο, σας δείχνει την διαδικασία:

 

Ιστοσελίδα με διαχείριση από το ξενοδοχειακό λογισμικό

Δείτε ένα ενημερωτικό βίντεο σχετικά με την εφαρμογή κατασκευής της ιστοσελίδας απευθείας μέσα στο ξενοδοχειακό λογισμικό;

Η κατασκευή της ιστοσελίδας γίνεται με πανεύκολο τρόπο και χωρίς γνώσεις προγραμματιστή. Το παρακάτω βίντεο σας δείχνει περιληπτικά την διαδικασία αυτή:

Σε ποιό περιβάλλον κατασκευάζεται η ιστοσελίδα;

Η κατασκευή και η διαχείριση της ιστοσελίδας γίνεται απευθείας μέσα στο ξενοδοχειακό λογισμικό με επιλογή προκατασκευασμένων εικαστικών templates και σε πολλές γλώσσες.

 

Κατασκευάζετε και ιστοσελίδες με άλλα προγράμματα π.χ. WordPress?

Ναι. Διαθέτουμε τόσο την εξειδίκευση και τεχνογνωσία, όσο και την κατάλληλη ομάδα web content designer στην Γερμανία, με την οποία κατασκευάζουμε πιό πολυσύνθετες ιστοσελίδες με ποιό εξειδικευμένα εικαστικά. Ένα από τα πλεονεκτήματα για τους πελάτες μας είναι, ότι όλες τις ιστοσελίδες τις φτιάχνουμε σε 3 γλώσσες δηλ. ελληνικά, γερμανικά και αγγλικά. Εάν σας ενδιαφέρει πείτε μας τί θα θέλατε, και θα σας υπολογίσουμε το κόστος.

Εδώ μπορείτε να δείτε μερικές από τις ιστοσελίδες που έχουμε κατασκευάσει για πελάτες μας στην Γερμανία:

 

Χρειάζονται γνώσεις προγραμματισμού για την κατασκευή της ιστοσελίδας στο περιβάλλον του ξενοδοχειακού λογισμικού;

Όχι. Έχουμε προγραμματίσει μία σειρά με εφαρμογές με τις οποίες μπορείτε να φτιάξετε στα υπάρχοντα templates τα περιεχόμενα για την ιστοσελίδα σας. Με κάθε αλλαγή που κάνετε ενημερώνονται άμεσα τα περιεχόμενα μόλις αποθηκεύσετε.

Για Διαχειριστές διαφορετικών καταλυμάτων & διευθύνσεων

Ποιό είναι το πλεονέκτημα που θα έχουμε με την ολοκληρωμένη λύση all-in-one-digital;

Οικονομικό:

Αντί να πληρώνετε πανάκριβα την κάθε σύνδεση για το κάθε ακίνητο σε χωριστούς λογαριασμούς, με την all-in-one τεχνολογία έχετε μία ενιαία χρέωση για τον αριθμό ID που θέλετε να διαχειρίζεστε. Και εάν μεγαλώνει ο αριθμός των συμβολαίων σας, δεν υπάρχει πρόβλημα, προσθέτετε το κάθε ακίνητο στα υπάρχοντα καταλύματα συμπεριλαμβανομένου και τις συνδέσεις με τα πόρταλ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφυείτε στο μενού ΤΙΜΕΣ το πακέτο για Multiple properties ή κάντε κλικ εδώ στο online shop. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του LIVE Chat (κάτω δεξιά) για να σας πούμε και τί εκπτώσεις θα ισχύουν για την δική σας περίπτωση. Μπορείτε μάλιστα να συνδυάσετε τις συνδρομές όπως σας ταιρίαζει καλύτερα.

Πρακτικά:

Καταρχήν θα έχετε όλα τα ακίνητα / διευθύνσεις (ID) σε ένα κεντρικό ημερολόγιο και πλάνο κρατήσεων. Έτσι μπορείτε να διαχειριστείτε την κάθε κράτηση που έρχεται στον λογαριασμό του καθενός ID στα πόρταλ, σ΄ένα ενιαίο περιβάλλον, χωρίς χάσιμο χρόνων κλπ.

Ένα επιπλέον όφελος είναι ότι δεν χρειάζεται να μπαίνετε στο κάθε πόρταλ στον λογ/σμό του κάθε ID για να επικοινωνήσετε με τον πελάτη που έκανε την κράτηση, μιας και η επικοινωνία γίνεται απευθείας μέσα στην κάθε καρτέλα κράτησης με τον εκάστοτε πελάτη.

Επειδή το κάθε κατάλυμα ενδέχεται να έχει την δική του τιμολογιακή πολιτική με τις αντίστοιχες πολιτικές ακυρωτικών, μπορείτε μέσα στο λογισμικό να ρυθμίσετε διαφορετικούς τιμοκαταλόγους για το κάθε ID / ακίνητο / διαμέρισμα και αυτούς να τους συνδέσουμε με τα πόρταλ του ID / ακινήτου.

Μέσα από το ίδιο περιβάλλον φτιάχνουμε και την μηχανή κρατήσεων για πολλαπλές διευθύνσεις. Ακόμη και εάν επιθυμείτε να έχετε για την κάθε διεύθυνση (ID) την δική της μηχανή κρατήσεων, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Πώς γίνεται η σύνδεση των διαφορετικών διευθύνσεων (IDs) μέσα στο all-in-one;

Ένα από τα πλεονεκτήματα της all-in-one τεχνολογίας είναι η δυνατότητα να διαχειρίζεστε από ένα κεντρικό ημερολόγιο όλα τα BnB ακίνητα Βραχυγχρόνιας μίσθωσης (Sharing Economy) ή και τα διαμερίσματα ή βίλες που έχετε σε κάποια ιστοσελίδα.

Τις διαφορετικές διευθύνσεις (τα λεγόμενα ID) μπορούμε και τις ενσωματώνουμε σε ένα κεντρικό ημερολόγιο, παρόλο που π.χ. το κάθε ID έχει τον δικό του λογαριασμό στην Booking, Expedia, hotelbeds, agoda κλπ. (εκτός από την AirBnB, HomeAway).

Την αντιστίχιση αυτή την κάνουμε μέσα σε ένα ειδικά φτιαγμένο μενού στο all-in-one:

 

Η παραπάνω διάταξη με τα 9 διαφορετικά ID εμφανίζεται και στο πλάνο κρατήσεων ώς εξής:

Υπάρχει κάποιο βίντεο για να έχουμε μία εικόνα πώς γίνεται η κεντρική διαχείριση από ένα ημερολόγιο / πλάνο κρατήσεων με την τεχνολογία all-in-one με διαφορετικές διευθύνσεις;

Ναι, βεβαίως. Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Πώς μπορούμε να ξεκινήσουμε;

w

Live επικοινωνία μέσω Chat

Κάντε κλικ κάτω δεξιά στο πράσινο σύμβολο και επικοινωνείστε μαζί μας σε πραγματικό χρόνο.

Κλείστε ραντεβού

Συμπληρώστε στο κάτω μέρος την φόρμα επικοινωνίας και πείτε μας πότε θα θέλατε να επικοινωνήσουμε μαζί σας!

Κάντε ΔΩΡΕΑΝ Εγγραφή

Με μία δωρεάν εγγραφή στο ξενοδοχειακό λογισμικό (εδώ) μπορείτε να γνωρίσετε το φιλικότατο περιβάλλον χρήσης.